Na tweemaal Leeuwarden keert de Warmondse IJsclub in 2020 terug naar Haarlem voor de Warmondse Kampioenschappen van het seizoen 2019-2020.

Op zondagavond 23 februari 2020 zullen deze kampioenschappen op de IJsbaan in Haarlem worden georganiseerd, waar wij die avond onze wedstrijden zullen combineren met die van STS-KGM (natuurlijk wel met aparte klassementen en prijzen voor rijders van Warmond en Sassenheim).

Deelname voor deze wedstrijden staat open voor alle junior-, senior- , master en recreantleden van de Warmondse IJsclub, met- en zonder wedstrijdlicentie.

De wedstrijd start om 20.00 uur en de wedstrijd duurt tot ongeveer 23.00 uur

De volgende afstanden worden gereden:

  • Pupillen (op uitnodiging) rijden 300 + 500 meter
  • Junioren C rijden 500 + 1000 meter
  • Junioren B & A, (Neo) Senioren en Masters – wedstrijdrijders (met een wedstrijdlicentie) rijden een 500-1500 meter; en indien zij mee willen strijden om de “Cor Zuiderduin Bokaal”, dan rijden zij een 3 afstanden 500-1500-3000 meter
  • Recreanten rijden een 500-1000 meter

Na afloop van het langebaan kampioenschap wordt er weer gestreden om de ‘Wim Vergeer Bokaal’ tijdens de inmiddels traditionele koppelkoers. Geef je daar ook alvast voor op!

De prijsuitreiking van deze kampioenschappen is na afloop van de wedstrijden in de kantine van de ijsbaan.

Inschrijven voor het WK kan via onderstaand inschrijfformulier.

Het bestuur en de TC wensen de deelnemers alvast een sportieve wedstrijd toe. Iedereen die geen wedstrijd wil of kan rijden is van harte uitgenodigd om de organisatoren te komen helpen en/of om de rijders in Haarlem te komen aan moedigen.

Met vriendelijke groet,

TC van de Warmondse IJsclub


De inschrijving voor deze wedstrijd is inmiddels gesloten!